dinsdag 9 oktober 2012

Klein zijn in het groot, en groot zijn in het klein...

Na een wat moeilijkere werkdag kom ik tot het volgende inzicht in verband met mijn vorig bericht. Eigenlijk gaat het hierom: klein zijn in het groot, en groot zijn in het klein...

5 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Bénédicte,
    Hopelijk is de moeilijke werkdag al wat verteerd, maar als er telkens zo'n mooie en zinvolle inzichten komen na zo'n werkdag, mogen er meer van komen!
    Fijn om jouw ervaringen hier te kunnen lezen. Ook al zijn we er natuurlijk niet bij, toch geef het een héél klein beetje een indruk van wat jij daar allemaal ervaart!
    Dikke knuffels,
    Griet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beetje als het verhaal van David en Goliat é :)

    http://www.youtube.com/watch?v=6lU0fGmftlc

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit zal dan "het begin van de wijsheid zijn"... Alhoewel je dat wel allemaal wel wist hé Bénédicte. Maar soms moeilijk als je het"ten lijve" ondervindt! Het zijn alle kleine dingen die het maken en die dikwijls het moeilijkst zijn! Volhouden in de kleine banale alledaagse dingen toont veel moed en doorzetting! Veel liefs Bénédicte, we denken aan jou!
    Mama

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Benedicte,
    Wat is het fijn om jouw berichten te lezen en je ervaringen te kunnen meemaken. Ik ben bijzonder blij te horen dat je het goed stelt en wens je veel doorzetting toe. Elke dag wacht een nieuwe ontdekking op je, geniet er van!
    Elise

    BeantwoordenVerwijderen